Het gamma dat een zwakke huid gezond maakt:
Environ werd op punt gesteld door de Zuid-Afrikaanse huidarts Dr Fernandez.


De doelstelling van de Environ-verzorging is het behoud van een gezonde huid, huidverjonging, herstel van een zonbeschadigde huid, en verbetering van tal van huidafwijkingen. Na enkele maanden ziet men niet alleen een spektakulaire verbetering, maar geeft de huid een opvallend gezondere, jongere en stralende blik.

Environ kennismakingsverzorging - Environ Express

De kennismaking met Environ: Een belevenis waar je altijd naar terugkomt. Deze behandeling is een unieke gewaarwording, waarbij je heel snel de speciale werking van de Environ produkten zal bemerken. Uw schoonheidsspecialiste zal zo meteen analyseren welke producten-combinatie voor uw huid de ideale is. 
 Deze verzorging bestaat uit een reiniging door verweking van de dode huidcellen met de pre-cleanser, waarbij een
 reinigend masker al onmiddellijk uw huid ontvankelijk maakt voor het absorberen van de juiste werkstoffen. Een behandelingsplan wordt opgesteld.

Duur: 20 min. 49€.
Met massage: Duur 35 min. 55 €
Met epilatie wenkbrauwen: 65 € (duur 50 min.)
Geschikt voor: normale en zorgwekkende huidtypes.  Ideale verzorging voor mannen!

Littekenbehandeling

Type littekens : brandwonden, glasinsnijdingen, kleine keloïden, allerlei huidoneffenheden veroorzaakt door ongelukken.

Alvorens ingrijpende Environ behandelingen uit te voeren moet de huid steeds goed worden voorbereid met de vitamine A. Daarom adviseren wij stellig 3 à 4 weken vit-A gebruik ,alvorens zwaardere litteken-peelings toe te passen. Een aantal maanden cabine-behandeling zijn nodig om een bevredigend resultaat te bekomen.

Deze behandeling kan, indien nodig, gepaard gaan met micro-dermabrasie (skin peeling treatment).

Pigmentvlekken-behandeling

Pigment-vlekken, zijn ongelijke pigmentering veroorzaakt door de zon of versterkt daglicht, veroudering, zwangerschap of chemische foto-sensibilisatie van de huid en kunnen tot 70 à 80 % worden verminderd.

Tevens is voorbereiding van Vit A gedurende enkele weken belangrijk, alvorens de AHA-peelings toe te passen.

Indien nodig kan ook de skin peeling treatment hier een nuttige toedracht zijn.

Acné-bestrijding

De onzuivere ontstoken huiden worden hier op een professionele wijze gereinigd. Door de combinatie van het toedienen van de pro-actieve vitamine A , en de Alpha hydroxyzuren worden verstrakking, hydratatie en exfoliatie van de huid verbeterd.

Het Environ LACM-peelingsysteem wordt na behandeling met vit A aangewezen om zo een beter egale en gladde huid te bekomen.

Duur : 50 min
Geschikt : voor alle acné-problemen- voor klanten van elke leeftijd.

Zonbeschadigde huid

Deze probleemhuiden worden behandeld met Environ LACM-peelings. Zij vervagen rimpels en pigmentvlekken. De Environ-Peelings worden met succes gebruikt in ons instituut en door geneesheren over de hele wereld.
 Als speciaal opgeleide therapeuten werken wij voor u een persoonlijk behandelings-schema uit dat perfekt aangepast is aan de toestand en aard van uw huid.

 Belangrijk is de 3 à 4 weken voorbereiding van de huid met de pro-actieve vit A.