Huidverzorgings- en ontstressingscentrum
Keizersplein 49
9300 Aalst
Tel (053) 78 46 66
E-Mail info@lei.be
Puzzelwellness

Puzzelwellness Oosterse Ontstressing

Hot Stone Body

Voor wie wil ontspannen bij stress en actief leven Deze bestseller werkt hemels relaxerend op uw spieren, lichaam en geest. U waant zich in een andere wereld tijdens deze ayurvadische massage met warme lavastenen. Zij behouden heel lang hun warmte en werken zacht en diep in op de spieren van het lichaam. Het ritueel begint met een voetbadje met scrubben van voeten en benen. Vervolgens wordt je full body gemasseerd U kan genieten van een gezond tasjes vuchtenthee of fruitsap.
Verloop:
Voetbad
Peeling en massage van onderbenen en voeten
Tasje thee
Huidanalyse
Hot Stone lichaamsmassage.

Duur : 1,5 u
Prijs : 75 €
Prijs met vier handen : 120 €

Bij warme zomertemperaturen combineren wij de hotstones met de koude marmeren stenen : zalige ontspanning met verfrissende energie
Prijs : 75€ + 20 €

Naar boven

Dream/Shirodhara

Therapeutische hoofd-ontlading met shirodhara : geestelijke oplading – ultieme meditatieve onthaasting – innerlijke verrijking Voor wie wil ontspannen van vaste nekspieren, als je downgevoel hebt of stressgevoelig bent, met neiging tot hoofdpijn en slapeloosheid.

Wanneer deze warme amandelolie over je voorhoofd vloeit, glijdt meteen ook de stress zachtjes van je weg, je voelt je een beetje wegzweven en bent de volgende dagen immuun tegen stress. De behandeling bevordert circulatie en spanningsvermindering van nek en hoofd.
Verloop :
Voetbad
Peeling en massage van onderbenen en voeten
Kopje vruchtenthee
Hot stone massage van rug, en nekmassage met behandeling chakra’s
Warme olie op het derde oog, gevolgd door hoofdhuidmassage
Huidanalyse
Duur : 1,5 u
Prijs : 95 €

Naar boven

Sens

Therapie die de sinussen zuivert, gebeurlijke hoofdpijn vermindert en innerlijke voloening geeft. Deze verzorging wordt al eeuwen toegepast door de Amerikaanse indianen. Bij het branden van de kaars in uw oor ontstaat een relaxerende sensatie van onder meer de sinussen.
Prijs : 30 €
Steeds in combinatie met andere wellness formules.

Naar boven

Touch Feet

Voor wie wil ontspannen, te vermoeid, nerveus en slapeloos is, is magische voetmassage met warme koperen bol het einde. U voelt zich opnieuw in balans en bent eventjes weg van de aardbol. Bij deze traditionele hindouïstische voetmassage rolt een koperen bol in geborgen bewegingen in de palm van je voet. Deze verzorging wordt voorafgegaan door een voetbad, met peeling en massage van voeten en benen. Tijdens de eigenlijke voetmassage worden warme lavastenen op je chakrapunten geplaatst.
Prijs : 30 €
Steeds in combinatie met andere relax-behandelingen.

Naar boven

Mini-hotstone met Crystal Clear zuurstof behandeling

Gelaatsbehandeling voor de
vale huid
rokershuid
rimpeltjes
acnéneigende huid
Zuurstof wordt door middel van een toestel op het gelaat geïmpulst, en vormt tegelijkertijd een aangename frisse massage Een concentraat dat gashoudende elementen bevat bevordert een boost van 02 opname, tijdens en ook nà de behandeling. De zuurstof in combinatie met anti-oxydantenen vitaminen geeft mooie resultaten : porie per porie ontvangt verjongende ingrediënten. Rimpel vervagen en een vale huidtint revitaliseert.
Verloop :
Voetbad
Scrub & massage voeten en benen
Vruchtenthee
Hot stone-massage rug, nek en decolleté met chakra-behandeling
Dieptepeeling MDB
Zuurstofimpulsen met rimpelvervaging en verjongende werking
Huidanalyse
Duur : 2 u
Prijs : 150 €
In serie van 5 beh (5 weken): 690€

Naar boven

Mini-hotstone met Lift

Vooral toepasselijk voor vermoeide, verslapte en verstikte huid Deze liftbehandeling is erkend voor zijn zuiverende en ontgiftende werking.
Verloop :
Voetbad
Scrub en massage voeten en benen
Vruchtenthee
Hot Stone-massage van rug, nek, hals en decolleté met chakrabehandeling
Huidanalyse
Lifting gelaat met coup d’éclat effect
Duur : 1,5 u
Prijs : 75 €

Naar boven