Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Flowers
Sfeervolle tuin
Sfeervolle tuin
Previous Next
1 2 3

In de schitterende omgeving van een stijlvol Keizersplein, gelegen in het hartje van Aalst, brengen wij u in een totaal vernieuwd verbluffend kader waar schoonheid en gezondheid worden nagestreeft.

Met een ervaren team van schoonheidsspecialisten biedt Luth Bosschem U het beste met vakkennis en vriendelijkheid.

Hierbij krijgt u relaxatie, welbehagen, meer energie en herboren evenwicht.

Lei - Keizerplein Aalst

Puzzelwellness

Wil je enkel de behandelingen die jou op dat moment bevallen, je laten wegdromen?
Stel dan zelf jouw wellness-dagje samen met dè massage, facial of body treatment naar jouw keuze : alle puzzeltjes van onze site die jou bekoren kan je aanstippen om je ideale verzorgingscombinatie samen te stellen.
U vraagt, wij spelen!

Reservaties

Alle reservaties kunnen telefonisch, ter plaatse of per email gebeuren. In onze drukkere periodes/akties adviseren wij telefonisch te werk te gaan om zodoende korter op de bal te kunnen spelen.

Vanaf een 2 uursbehandeling vragen wij vooraf 50€ te storten op BE17 1424 0229 7421 U kan uw reservatie kostenloos verplaatsen mits telefonisch signaleren tot 48 uur vòòr afspraak.

Voorschotten worden nooit terugbetaald, doch kunnen steeds gebruikt worden bij latere afspraken mits tijdige annulatie (minimum 48u vooraf afspraak) van vorige afspraak.

Indien dit korter is dan 48 uur is er verlies van het betaalde voorschot. Bij nieuwe reservatie wordt opnieuw een voorschot gevraagd, die ongeveer de helft is van de waarde van je nieuwe behandeling waarvoor gereserveerd.

Annulatie van afspraken met Bongobon of kadobon

Bij het niet opnemen van een gemaakte afspraak met een Bongo bon (of elke andere bon) vragen we minimum 48 uur vooraf te verwittigen, zoniet vervalt de plicht tot uitvoeren van de (Bongo) behandeling. Indien de annulatietermijn korter is dan de vernoemde 48 uur wordt als commerciële geste bij hernieuwing van de afspraak aan de klant gevraagd de helft van de waarde van de bon te storten en dit binnen de 3 dagen na vastlegging, zodat u toch nog de kans krijgt uw geplande verzorging op te nemen mits betaling van de helft van de prijs. Bij tijdige annulatie (minimum 48u vòòr afspraak) van reservatie met Bongobon, Cadeauboxbon, Wonderboxbon of Vivaboxbon kan je met de betreffende bon een nieuwe afspraak bij ons maken, doch niet meer gebruiken bij andere instellingen.